Zoo spil med løjer: My Free Zoo

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Den zoologiske spilleglæde

Pudsige dyr, talløse besøgende og usædvanlig zoo-spilleglæde – det alt sammen tilbydes I af det browserspil My Free Zoo fra Upjers. I det underholdende onlinespil lever I jer ind i rollen som nybagt zoo-direktør og opfører jeres egne zoo med dyr og indhegninger.


My Free Zoo

Fascinationen ved zoospillene

En smuk grafik, en interessant spilide og helt igennem afvekslingsrigt indhold – det udgør den helt særlige fascination ved Zoospillene.

My Free Zoo: En spilleglæde til alle

Uanset om spillerne er unge eller gamle; med sin blanding af byggespil og zoo-simulation tilbyder zoospil spilleglæde for alle aldersgrupper.

Panda i My Free Zoo
Zebra
Spil nu My Free Zoo
Parrot i My Free Zoo

Funktionerne i Zoo Spillene

My Free Zoo tilbyder et utal af underholdende zoo-spillemuligheder. Således er alene udvalget af potentielle indretnings- og udrustningsgenstande i zooen meget omfattende. Spilleren har mulighed for at anlægge veje af forskelligartet kvalitet, længde og type i sin zoo, som også kan udvides. Udvalget rækker lige fra asfaltveje og grusveje til naturstensveje. I princippet giver enhver forbedring i zoospillet spilleren erfaringspoint eller Zoo Dollar.

Spillesektionerne i My Free Zoo

I My Free Zoo er der forskellige spillesektioner, som adskiller sig i deres funktion. I indhegningerne passer og fodrer spilleren sine dyr og leger med dem. Mad- og drikkestande indbringer Zoo Dollar, men også toiletter og personale øger de besøgendes tilfredshed. Jo mere tilfredse dyrene og de zoo-besøgende er, desto hurtigere trives og udvikler My Free Zoo’en sig. Desuden får spillerne spændende Quests, hvis’ gennemførelse indbringer dejlige bonusser. På denne vis bidrager hvert område af My Free Zoo til det samlede stemningsfulde spilkoncept. Jo mere man stiger i spillertrin, desto mere udvides også indretningsmulighederne i zoo spil online.

Dyr i My Free Zoo venter på dig
Din egen zoo

Spil gratis: Upjers-browserspil

At spille er noget af den mest afslappende form for hygge. Desto dejligere er det, når spil kan spilles gratis. Siden 2006 har spilfremstilleren Upjers fra Bamberg udviklet browserspil. Det vil sige onlinespil, som man kan spille gratis i browseren. Med til onlinespillene hører også zoo spil.

Forum - My Free Zoo