My Free Zoo – Det online zoospil

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Oplev zoo spil online

Dette virtuelle zoobesøg tilbyder en hel masse spændende underholdning. For i det alsidige browserspil My Free Zoo kan man opleve zoo spil online. Som nu zoo-direktør opbygger I jeres egen dyrepark. Herved kan I opdage hele fascinationen ved onlinespillene.


My Free Zoo

Fascinerende zoospil online

Den særlige fascination ved zoospillene ligger først og fremmest i det usædvanlige spilkoncept samt i spillets indhold.

Det handler det om i My Free Zoo

I My Free Zoo indretter I jeres egen zoo. I tager jer af jeres dyr og udvider jeres park, således som det er sædvane ved zoospil.

Panda i My Free Zoo
Zebra
Spil nu My Free Zoo
Parrot i My Free Zoo

Mulighederne i online-zoospillet

Spændende muligheder – det tilbyder online zoospil i rig målestok. Via de mange forskellige spillemuligheder og spillefunktioner er der garanti for spillesjov. Komponenterne, som bidrager til zoospillenes succes online, består af et overbevisende spilkoncept og omhyggeligt udført grafik. Søde dyr, farvestrålende landskaber i indhegningerne og detaljeret indrettede sektioner i zooen giver fantastiske optiske indtryk, som ganske enkelt inviterer til at spille.

Spil gratis med i My Free Zoo

Hvis man vil spille gratis zoospil online, behøver man blot at opfylde to betingelser. For at kunne registrere sig i My Free Zoo, skal spilleren udelukkende bruge en internetforbindelse og en fungerende e-mailadresse. Er disse to betingelser opfyldt, er det muligt at melde sig til. I tutorialen, introduktionen til spillet, bliver spilleren præsenteret for de vigtigste funktioner og indhold i det online zoospil. Herved er trækkene i spillet intuitivt lette at forstå. Dermed kan enhver, som gerne vil opleve zoospil online, spille med straks og dykke ind i den farvestrålende zoo-verden. Dermed står der ikke længere noget i vejen for den virtuelle karriere som direktør i My FreeZoo.

Dyr i My Free Zoo venter på dig
Din egen zoo

Upjers’ gratis browserspil

Gratis browserspil har spiludvikleren Upjers fra Bamberg udbudt siden 2006. Millioner af mennesker verden over spiller regelmæssigt de farverige onlinespil. Alsidigheden af upjers-spillene rækker herved lige fra bondegårdsspil og fantasy-action-rollespil til kategorien zoospil.

Forum - My Free Zoo