My Free Zoo – Zoo games begynder

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Den zoologiske spillesjov

I det underholdende browserspil My Free Zoo oplever I ren zoo-spilleglæde. I lever jer ind i rollen som en zoodirektør og opbygger skridtvis jeres egen zoo. Selvfølgelig starter I i det små med kaniner, får og grise. Men via jeres evner vokser My Free Zoo.


My Free Zoo

Stærk zoospil underholdning

Det sjove browserspil My Free Zoo tilbyder med sit helt igennem lykkedes spilkoncept alsidig Zoospil-underholdning til enhver alder.

Ideen bag My Free Zoo

Ideen bag My Free Zoo er lige så simpel som den er genial: Opbyg jeres zoo, indret den forskelligartet og bliv alle tiders bedste zoodirektør.

Panda i My Free Zoo
Zebra
Spil nu My Free Zoo
Parrot i My Free Zoo

Hemmeligheden bag succes i zoo games

Hemmeligheden bag at opnå succes i zoo-spillet My Free Zoo består af mange forskellige faktorer. Således råder My Free Zoo over detaljerede grafikker samt en spilstyring der er intuitivt letforståelig. Vha. computermusen kan man styre den enestående zoo-spilleoplevelse og nyde den i hele sin udfoldelse. Spillere kan gøre brug af helt igennem smarte indretningsmuligheder. Begyndende med dyre-indhegningerne, fortsætter det med zoo-genstande og forskellige vejtyper.

My Free Zoo – Forudsætningerne for zoospillet

For at kunne spille My Free Zoo og dykke ned i den fremragende zoo-spilleoplevelse, skal spillere udelukkende bruge en internetopkobling og en fungerende e-mailadresse. Er disse forudsætninger opfyldt, og har man som spiller oprettet en My Free Zoo-konto, kan det også straks gå løs. I tutorialen, introduktionen til spillet, bliver de grundlæggende funktioner i zoospillet forklaret. Desuden erfarer spilleren hvordan man forstørrer indhegninger eller også flytter dem. På denne vis kan alle sektioner i Me Free Zoo arrangeres helt på ny. Effekten: My Free Zooen udvikler sig mere og mere. I dette zoospil bliver der med sikkerhed intet tilbage at ønske.

Dyr i My Free Zoo venter på dig
Din egen zoo

Gratis spiloplevelse - Upjers-spil

Siden 2006 har spilfremstilleren Upjers i Bamberg fremstillet browserspil. De sjove onlinespil, til hvilke også zoospillene hører, kan spilles helt gratis via browseren. En download eller installation er dermed ikke nødvendig. Desuden kan tusinde af spillere spille sammen i browserspillene.

Forum - My Free Zoo