My Free Zoo – Fascinerende dyrespil

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Onlinespillenes brogede verden

Pudsige kænguruer, frejdigt hoppende aber og grise der roder lykkelige i mudderet – det alt sammen tilbyder det brogede browserspil My Free Zoo jer. My Free Zoo hører til gruppen af online dyrespil. Et af hovedformålene i browserspillet er at tage sig så godt som muligt af jeres dyr.


My Free Zoo

Sjov med online spil

My Free Zoo tilbyder ren og skær dyre-spilleglæde online. Med sine spændende opgaver og sin fremragende spillemekanik tiltaler det spillere i alle aldersgruppen.

Ideen bag My Free Zoo

Den centrale spilide bag online spil såsom My Free Zoo lyder: Opfør din egen zoo, smukkeser den og styr den så succesfuldt som muligt.

Panda i My Free Zoo
Zebra
Spil nu My Free Zoo
Parrot i My Free Zoo

Online spil emuligheder

Den væsentligste bestanddel af online dyrespil udgøres af funktionerne i spillet. Browserspillet My Free Zoo råder over mange forskelligt indhold og spillemuligheder. Dertil hører også venne-sektionen. Her kan I opbygge netværk af venner, løse opgaver sammen og nyde spilleverdenen i dyrespillet online. Undervejs kan I besøge jeres venners zoos, løse små opgaver der og optjene stjerner og belønninger.

My Free Zoo – Sådan spiller I med

Spil med dyr henvender sig med deres spilkoncept til en meget bred målgruppe. Som et sjovt browserspil egner My Free Zoo sig til hele familien. I dyrespil vil alle simpelthen gerne være med. Og det er meget enkelt at deltage. Alt, hvad man skal bruge, er en internetforbindelse samt en fungerende e-mailadresse. Er disse forudsætninger opfyldt, kan I oprette en konto i det online dyrespil og begynde med det samme. I tutorialen, introduktionen til spillet, lærer I de vigtigste spilleskridt at kende samt funktionerne i online-dyrespillet. Herved erfarer I hvordan I opfører indhegninger, køber dyr, passer disse og hvordan I indretter jeres zoo.

Dyr i My Free Zoo venter på dig
Din egen zoo

Upjers-spil: Gratis spiloplevelse

At dykke ned i fantasifulde verdener spillemæssigt og gratis oven i købet – denne enestående oplevelse giver Upjers-spil jer. Siden 2006 har firmaet fra Bamberg fremstillet browserspil, herunder også online dyrespil såsom My Free Zoo. Millioner af mennesker fra hele verden spiller browserspil fra Bamberg.

Forum - My Free Zoo