My Free Zoo – Dyrisk god underholdning på internettet

Browsergames  von Upjers

Me Free Zoo – Spil med i My Free Zoo

I det sjove browserspil My Free Zoo opbygger I jeres egen Zoo. Det er jeres Free Zoo, jeres helt personlige dyrepark. I bestemmer hvordan jeres MyFree Zoo skal se ud. Indretningsmulighederne er mangeartede. I bestemmer hvordan det skal gå for sig i jeres Me Free Zoo.


My Free Zoo

Den individuelle Zoo

Her er det jer der er Zoo-Chef. I My Free Zoo indretter I som direktør jeres My Free Zoo. Herved afhænger jeres omsætning helt af jer selv.

Spillefornøjelsen

My Free Zoo tilbyder jer som browserspil virkeligt imponerende spillesjov. Opdag de enestående fortrin i det i det afvekslingsrigt indrettede My Free Zoo.

Panda i My Free Zoo
Zebra
Spil nu My Free Zoo
Parrot i My Free Zoo

Mulighederne i spillet

Det er grundsøjlen i My Free Zoo: spilmulighederne. I det morsomme og underholdende zoo-browserspil My Free Zoo står der mangeartede handlingsmuligheder til jeres disposition. I bestemmer hvilke spilmuligheder I vil gøre brug af. Båndbredden rækker herved lige fra den regelmæssige pasning, pleje og fodring af dyrene til samarbejdet med vennerne i My Free Zoo eller plantningen af blomster, træer og buske, for at smukkesere jeres zoo-areal så afvekslingsrigt som muligt.

My Free Zoo – Garanti for afveksling

My Free Zoo – det står for ren afveksling. I det alsidige zoo-browserspil lever I jer ind i rollen som zoo-direktør og opbygger jeres egen dyrepark, My Free Zoo. Den står på konstant afveksling. Således kan I til enhver tid forandre udseendet af jeres internet-zoo, tilpasse det eller skabe et helt nyt. Hvad enten der er tale om skovindhegninger eller savannelandskab, om der er påfugle eller zebraer i indhegningerne, om der er grusveje, græsflader eller asfalterede gader – det afgør I alene. Desuden kan I indgå venskaber med medspillere og hente ideer og inspiration ved at besøge vennernes zoos, men også få belønninger til jeres egen zoo.

Dyr i My Free Zoo venter på dig
Din egen zoo

Gratis Upjers-spil

Spillet My Free Zoo er et af de talrige browserspil, som er blevet udviklet af spilfabrikanten Upjers i Bamberg siden 2006. Og det med stor succes. Således spiller millioner af mennesker i hele verden spil fra Upjers. Dertil hører også den afvekslingsrige zoo-simulation My Free Zoo.

Forum - My Free Zoo