MyFreeZoo – Spillesjov i browseren

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Dyresjov i Freezoo

I My Free Zoo venter der jer dyrisk spillesjov. I det brogede browserspil lever I jer ind i rollen som en zoodirektør. I indretter jeres egen Freezoo, det er jeres helt personlige dyrepark, i hvilken I nyder omfattende indretningsmuligheder.


My Free Zoo

En Freezoo, som begejstrer

Med sit afvekslingsrige spilkoncept overbeviser Freezoo-spillet My Free Zoo over hele linjen og begejstrer spillere i alle aldre.

Freezoo-Spilideen

I My Free Zoo drejer det sig om en blanding af Zoo-Simulation og byggespil. Ideen med spillet: I opfører og bestyrer jeres egen gratis zoo.

Panda i My Free Zoo
Zebra
Spil nu My Free Zoo
Parrot i My Free Zoo

Mulighederne i Freezoo

I My Free Zoo står der et utal af underholdende muligheder til rådighed for jer. Målet med spillet er at opbygge en succesfuld zoo, som er populær hos de besøgende. For at opnå dette, må I tage jer af jeres dyr. For jo mere tilfredse jeres dyr er, desto mere tilfredse er også jeres zoo-gæster. Det giver jer så igen indtægter i form af zoo-dollars. For spillepengene kan I købe Freezoo-genstande og smukkesere jeres dyrepark.

My Free Zoo – Sektionerne i Freezoo

I My Free Zoo er der forskellige sektioner. Den centrale af dem, i hvilken hovedhandlingen foregår, er selvfølgelig den zoologiske have selv med sine indhegninger. Indhegningstypen kan man selv vælge. Således står der følgende indhegningstyper til rådighed i løbet af spilforløbet: Græs, skov, klippe, savanne, jungle samt is. Desuden kan I åbne et utal af forskellige butikker i det gratis zoo-spil. Drikkestande, cafe-stande, souvenirbutikker og burgerbarer – bygningsmulighederne er mangeartede. Men også hos blomster, buske og træer er der masser af afveksling. Det begynder med violer og fortsætter med tulipaner, georginere og roser.

Dyr i My Free Zoo venter på dig
Din egen zoo

Upjers-Spil: Oplev dem gratis

Gratis browserspil – dette felt har spiludvikleren Upjers specialiseret sig indenfor siden år 2006. Millioner af mennesker i hele verden spiller de brogede onlinespil, som kan spilles direkte i browseren. Dertil hører også det underholdende Freezoo-spil My Free Zoo.

Forum - My Free Zoo