My Free Zoo – Spiloplevelsen for hele familien

Browsergames  von Upjers

Spilleudflugten til Free Zoo

Her kan I opleve noget! I det nye browserspil My Free Zoo fra spil-fremstilleren og -udgiveren Upjers fra Bamberg opfører I jeres egen Free Zoo. Skridt for skridt opbygger I jeres egen dyrepark. Indretningsmulighederne er utallige i Free Zoo.


My Free Zoo

Zoo-fascinationen

My Free Zoo er en blanding af byggespil og zoo-simulation, som kan spilles gratis, og i hvilket man kan skabe sin egen Free Zoo.

Dyrene i Zoo

My Free Zoo byder på et stort udvalg af dyr. Det går løs med kaniner, får og grise. Herefter følger eksotiske dyr såsom kænguruen, næsehornet og flamingoen.

Panda i My Free Zoo
Zebra
Spil nu My Free Zoo
Parrot i My Free Zoo

Indholdet af Free Zoo

Jeres første opgave i My Free Zoo er at få bragt 5 besøgende ind i zoo samtidigt. Kun på denne måde kan parken reddes. For at vinde publikum til zooen, bygger I veje, opfører indhegninger, anbringer dyr i disse og sørger for drikkevarer og is til fremtidige besøgende. Jo mere I opbygger og udvider jeres Freezoo, desto bedre bliver I i stand til at klare opgaverne. Således erfarer I, at tilfredse dyr lokker flere dyr til Free Zoo.

Alsidigt Free Zoo

I denne zoo er der ikke alene garanti for artsrigdom! I browserspil-simulationen My FreeZoo opbygger I jeres egen zoo. Selvfølgelig starter I som en lille parkbestyrer med ret uspektakulære dyr. Men I udvikler jer hurtigt videre fra kanin-indhegningen. Herved står der 6 forskellige indhegningstyper til disposition lige fra græsindhegning, over skov-, klippe-, og savanneindhegninger til jungle- og is-indhegninger. Og også righoldigheden af dyr tager til i Free Zoo. Påfugl, skildpadde og bisonokse er repræsenteret på samme vis som surikater, zebraer og kameler. Jeres dyr i Free Zoo kan I passe, fodre og underholde. Jo bedre det går jeres dyr, desto flere besøgende kommer der til Free Zoo.

Dyr i My Free Zoo venter på dig
Din egen zoo

Spil gratis med Upjers

Disse spil kan bruges gratis. Siden 2006 har spilfabrikanten Upjers i Bamberg udviklet browserspil. Det er online-spil, som man kan spille via browseren og ikke kræver nogen downloads eller installationer. Med til de brogede spil fra Upjers hører også Free Zoo-simulationen.

Forum - My Free Zoo