Underholdende dyrespil i My Free Zoo

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Spillet med dyr

Omhyggelige grafikker, pudsige detaljer og begejstrede zoogæster – i browserspillet My Free Zoo er de virtuelle dyr de sande stars. Som det er normalt for et dyrespil opbygger spilleren sin egen My Free Zoo og tager sig af sine kære små i det underholdende onlinespil.


My Free Zoo

Dyrespillenes spilide

Dyrespil tilbyder brugerne den fantastiske mulighed for at passe og at avle forskellige dyrearter og at præsentere dem i My Free Zoo.

My Free Zoo: Spilleglæden med dyr

Med sit spilindhold og spændende opgaver sørger browserspillet My Free Zoo, som hører til genren dyrespil, for en god omgang spillesjov.

Panda i My Free Zoo
Zebra
Spil nu My Free Zoo
Parrot i My Free Zoo

Broget dyrisk spilindhold

Alene et klik er nok, og straks kan man tage sig af sine virtuelle dyr. I browserspillet My Free Zoo lever spilleren sig ind i rollen som zoo-direktør og tager sig af kaniner, grise, næsehorn og co. Undervejs råder man over smarte dyriske spilmuligheder. Ved at passe dem, fodre dem og lege med dem holder han de dyriske zoo-beboere i My Free Zoo ved godt humør. Desuden kan man som spiller forstørre indhegningerne eller udstyre dem med forskellige drikketrug.

Spilsektionerne i My Free Zoo

I My Free Zoo er zooen inddelt i forskellige spilsektioner. Hovedhandlingen foregår i indhegningerne. Således gælder der for dyrespil at: Jo mere tilfredse dyrene er, desto flere besøgende kommer der til My Free Zoo og lader det klinge i kasseapparatet ved indgangen. Med bygninger og indretningsgenstande kan arealerne forskønnes. Herigennem modtager spilleren i dyrespillet yderligere erfaringspoint og Zoo Dollar. Med disse indtægter kan den pågældende My FreeZoo så igen udvides, tilpasses og smukkeseres efter spillerens forestillinger. Indretningsmulighederne er her utallige og garanterer afvekslingsrig spillesjov.

Dyr i My Free Zoo venter på dig
Din egen zoo

Upjers: spil gratis

Gratis spilleglæde – det muliggør de talrige browserspil fra spiludvikleren Upjers i Bamberg for jer. Siden 2006 har firmaet fremstillet de sjove og alsidige onlinespil, til hvilke der ud over handelssimulatorer også hører dyrespil. Alle Upjers-spil kan spilles gratis.

Forum - My Free Zoo