My Free Zoo Top!
Danmark

Gratis Zoo-spil fra upjers

Kan du lide dyr? Som tingende er nu, hvor dyrevelfærd og bevaring bliver vigtigere, har Zoo'er en stor mulighed for at gøre en forskel. Truede dyr kan få fred, imens besøgende kan lære en masse om dem, og den diversitet jorden tilbyder.

Zoo-spil fra upjers, My Free Zoo og MyFreeZoo Mobile, tager skridtet fuldt ud.

Her kan du lave en virtuel drømme-Zoo, med over 300 forskellige dyr. Der er også mange forskellige indhegninger, dekorationer og andre tig, som skaber en enik oplevelse.

My Free Zoo’s fordele

• Jævnlige opdateringer holder spillet spændende

• Massere af variation og tilpasning

• Lækker grafik og animation

• Godt fællesskab

• Et ton af unikke dyr der kan avles på

Hvert nye dyr eller dekoration vil tiltrække besøgende til din Zoo, som så igen har brug for butikker og drikkesteder.

Det her er funktionerne som lader dig fortsætte med at bygge en Zoo, hvor du tager dig af dyrene og de besøgende, imens du hjælper med at bevare truede arter. Alt sammen i din gratis online Zoo.

x

My Free Zoo

Vi anbefaler hjemmespillere klassikeren My Free Zoo – online browser-udgaven af Zoo-spillene som har største variation i dyrene.

Med over 300 forskellige arter, lige fra et bæltedyr til en zebra, er der altid dyr at vælge imellem til de forskellige indhegninger, specialiserede bygninger og forskellige regioner.

Udover de søde dyr tilbyder My Free Zoo og spændende ting i spillet. Fx betyder det meget at tage sig af de besøgende, og sørge for stier og butikker til dem, ligesom det er vigtigt at investere overskuddet i Zoo'en, så den stadig kan vokse.

Du kommer aldrig til at kede dig i My Free Zoo. Et utal af quests vil holde dig beskæftiget med de blandede opgaver, så du altid har noget at arbejde hen imod.

Og det er ikke kun op til dig. Funktioner indenfor fællesskab lader dig arbejde sammen med venner om fælles mål, hvor i kan udveksle ideer.

Ansatte vil også hjælpe dig: når du ikke er tilstede vil de tage sig af dyrene, og sørge for at Zoo'en er pæn. Særlige regioner som børnegården giver gode udfordringer som vil holde dig i gang i lang tid fremover!

x

MyFreeZoo Mobile

Dyreelskere på farten går ikke glip af noget. Vi har den helt rigtige løsning: MyFreeZoo Mobile!

Du kan spille med en masse dyr og quests, alt sammen optimeret til mobile enheder. Du kan avle dyr og tage dig af de besøgende. Der er ingen grænser på mulighederne!

Den selvstændige app MyFreeZoo Mobile lader dig spille alle steder - lige fra venteværelser til bussen - så du kan få et hurtigt dyk i din virtuelle Zoo.

Spillet kan hentes i Apples App Store og Googles Play Store helt gratis, så du kan gå u gang med din mobile Zoo-oplevelse på din fortrukne enhed.

Lige meget om du sidder ved din PC med browser-udgaven eller er på farten med din enhed, har du altid adgang til søde dyr som glæder sig til at se dig!

x
Din egen Zoo! Tusinde muligheder!
Vælg mellem mange sjove og eksotiske dyr!
Spil nu!
Log-in:
Glemt kodeordet?
Spil nu! Forum Rundtur
Zoo spil Zoo-browserspil helt gratis
MyFreeZoo Mobile
SupportFAQForumKolofonDatabeskyttelseGFB
Endnu flere gratis browserspil finder du hos Upjers.com
?>