My Free Zoo Top!
Danmark

My Free Zoo - Zoo spillenes fascination

Zoo spil bliver mere og mere populære. Millioner af folk i hele verden passer de virtuelle dyr i deres Zoo, klør dem bag ørerne og skaber så behagelige omgivelser som muligt til deres små kæledægger, f.eks. med dejlige dekorationsgenstande. Et godt eksempel på et Zoo spil er det sjove akvariespil Free Aqua Zoo. I Free Aqua Zoo fanger spilleren fisk i de omkringliggende søer, bringer dem ned i sit akvarium, fodrer dem, krammer dem og får dem til at vokse op skridt for skridt. Desuden er der mulighed for at avle søde babyfisk. Zoo spil såsom Free Aqua Zoo og My Free Zoo giver ægte spilleglæde for hele familien. Således begejstrer Zoo spil folk i alle aldre. Hvad enten der er tale om yngre eller ældre - det intuitivt letforståelige og afvekslingsrige spilleprincip i Zoo spil såsom My Free Zoo og Free Aqua Zoo tiltaler kvinder og mænd i lige høj grad. Det bedste ved dem er dog: Zoo spil kan spilles gratis. For ved alle Zoo spil, hvorunder også My Free Zoo hører, drejer det sig om browserspil. Det er en speciel form for online-spil, som kan spilles direkte via en internetbrowser (som f.eks. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera etc.). Et download eller en installation er ikke nødvendig. På denne vis er der garanteret afvekslingsrig og gratis spilleglæde - i Zoo spil såsom My Free Zoo eller Free Aqua Zoo.

x

MyFreeZoo - Funktionerne i Zoo-browserspil

Zoo spil tilbyder et stor mængde af imponerende indhold. Spændende dyster, interessante opgaver, gode belønninger, kommunikation med medspillere og sammenslutninger - lige så forskelligartede Zoo spillene er, lige så forskelligartede er også deres indhold. Hvad enten der er tale om My Free Zoo eller Free Aqua Zoo - fordelene ved Zoo browserspil overbeviser stadigt flere spillere. Således kan Zoo spil spilles gratis på nettet og bliver regelmæssigt udvidet med smarte opdateringer. Der er således garanti for spænding. Og også de tekniske forudsætninger er overskuelige. Og endelig kan enhver, der råder over en internetforbindelse, være med i de sjove Zoo spil såsom MyFreeZoo og Free Aqua Zoo. Alt hvad man behøver er en gyldig e-mailadresse. Straks efter tilmeldingen kan man spille med gratis. Og det starter med en særlig indledning til spillet. Under indtrædelsen i spillet starter man med introduktionen, hvor spilleren på underholdende vis bliver gjort bekendt med de grundlæggende funktioner i Zoo spillene såsom Free Aqua Zoo og My Free Zoo. Det er de første spillemæssige skridt ind i Zoo browserspillet. Hvordan passer jeg mine dyr, hvor anbringer jeg dem, hvor meget opmærksomhed skal de bruge? Sådanne spørgsmål bliver besvaret i introduktionen i Zoo spil såsom MyFreeZoo og Free Aqua Zoo. På denne vis finder spilleren sig tilrette skridt for skridt, lærer at gøre brug af funktionerne og kan til slut koncentrere sig fuldt ud om spilleglæden i Free Aqua Zoo og MyFreeZoo.

x

MyFreeZoo Mobile

De er pudsige, nydelige og simpelthen bare søde. Dyr har altid udøvet en særlig fascination på mennesker. Men ikke kun i virkelighedens verden begejstrer de firbenede ledsagere, også i virtuelle verdener er de yderst populære. Det bedste bevis på det er Zoo spil såsom MyFreeZoo og Free Aqua Zoo. Her kan spilleren passe sine små kæledægger, sørge bedst muligt for dem og skabe dem så afvekslingsrige omgivelser som muligt. For til syvende og sidst udvikler selv online-dyr sig til prægtige, små personligheder. Selvfølgelig med en forfriskende portion humor. F.eks. møder spilleren i Zoo spil såsom Free Aqua Zoo vel nogle af planetens mest tossede fisk. Hvad enten det er pølsefisk, Torpedoørred eller Kong Løvkronetentakel; arternes righoldighed i Zoo browserspil er forbløffende og alt andet end dyrisk alvorlig. Zoo udgør vel med deres spillemekanik, deres sjov og deres legesyge dyr en underholdende afveksling for enhver spiller og kan oven i købet spilles helt gratis.

x
Din egen Zoo! Tusinde muligheder!
Vælg mellem mange sjove og eksotiske dyr!
Spil nu!
Log-in:
Glemt kodeordet?
Spil nu! Forum Rundtur
Zoo spil Zoo-browserspil helt gratis
MyFreeZoo Mobile
SupportFAQForumKolofonDatabeskyttelseGFB
Endnu flere gratis browserspil finder du hos Upjers.com